top of page

Kristofs Blaus

Latviešu uzņēmējs un sabiedrības aktīvists

Veidoju un vadu uzņēmumus 16 gadus. Lai neko neiekavētu, sāku uzreiz 19 gadu vecumā un priecājos, ka līdz šodienai, kopā ar neticamiem partneriem un draugiem, izdevies izveidot vairākus veiksmīgus projektus, kas dod lielu ieguldījumu Latvijas ekonomikā, demokrātijā un drošībā.

_X7A5185_edited_edited_edited.png
  • Writer's pictureTV3

Latvijā plāno sagatavot vismaz 100 speciālistus ar līdz šim vēl neredzētu sagatavotības līmeni

Ar jaunas iniciatīvas palīdzību plānots sagatavot vismaz simts speciālistus ar līdz šim Latvijā neredzētu sagatavotības līmeni tehnoloģiju biznesa jomā. Apmācības tiks segtas no dažādu uzņēmumu veiktajiem ziedojumiem, tāpēc labākajiem studentiem tās būs bez maksas. Plašāk stāsta Anna Andersone un Kristofs Blaus par jauno tehnoloģijas uzņēmumu veidoto skolu – StartSchool.org tv3 raidījumā 900 sekundes.



Pieteikšanās līdz 2024. gada 31. maijam skolas oficiālajā mājaslapā www.StartSchool.org. Apmācības finansē Berdiganu fonds, Nutrameg, Swisscom un citi veiksmīgie Latvijas tehnoloģiju biznesa spēlētāji.


StartSchool Elina Brante Kristofs Blaus Edgars Peics Andris K. Berzins, Anna Andersone Janis Berdigans
StartSchool.org dibinātāji no kreisās – Elīna Brante, Kristofs Blaus, Edgars Peičs, Andris K. Bērziņš, Anna Andersone, Jānis Berdigans

bottom of page