top of page

Kristofs Blaus

Latviešu uzņēmējs un sabiedrības aktīvists

Veidoju un vadu uzņēmumus 16 gadus. Lai neko neiekavētu, sāku uzreiz 19 gadu vecumā un priecājos, ka līdz šodienai, kopā ar neticamiem partneriem un draugiem, izdevies izveidot vairākus veiksmīgus projektus, kas dod lielu ieguldījumu Latvijas ekonomikā, demokrātijā un drošībā.

_X7A5185_edited_edited_edited.png
  • Writer's pictureLatvijas Sabiedriskie Mediji

Labdarības koncertā Ukrainas atbalstam ziedoti ap 400 tūkstošu eiro


2023. gada 24. februārī labdarības koncerta Veltījums Ukrainai ietvaros noziedoti 385 000 eiro. Koncertā uzstājās 170 mūziķi un tā galvenais mērķis bija vākt ziedojumus, lai sniegtu palīdzību Ukrainai karā pret Krieviju. Gan mūziķi, gan radošā organizatoru komanda koncertu organizēja brīvprātīgi un visi ziedojumi tiks novirzīti Ukrainas armijai.

“Mums nebūs otras iespējas apturēt karu Ukrainā, mums nebūs otras dzīves, mums nebūs otra iespēja uzrakstīt šo vēstures lapaspusi. Paldies visiem, kas atbalstījuši līdz šim un turpina atbalstīt. Turpinām ziedot!” sacīja Kristofs Blaus, fonda Uzņēmēji Mieram līdzdibinātājs un uzņēmuma Nutrameg dibinātājs.

Ziedošanas iespējas turpmāk


Sadarbībā ar Ziedot.lv gan koncerta laikā, gan pēc tam, līdz 2023. gada 1. aprīlim, ikviens var ziedot Ukrainas atbalstam, zvanot pa maksas tālruni 90006968 (4,27 EUR). Tāpat ziedojumus iespējams veikt Mobilly lietotnē “Ziedojumu sadaļā” vai veicot pārskaitījumu uz Uzņēmēji Mieram kontu: LV37HABA0551052837482

Koncertā piedalījās ukraiņu mākslinieki Ivans Dorns un Constantine, Shipsea, Intars Busulis, Abonementa orķestris, GG Choir, Raimonds Tiguls, Cantus Fortis, Vestards Šimkus, Kaspars Zemītis, Daumants Kalniņš, Latvian Voices, Dagamba, The Sound Poets, Staņislavs Judins un Asnate Rancāne, Tautumeitas, Carnival Youth, Goran Gora, Iļģi, RTU vīru koris Gaudeamus, Pērkons, Ukrainas draugi un atbalstītāji.

Koncerta veidotāju un radošajā komandā brīvprātīgi iesaistījās režisore Inga Tropa, Jānis Strapcāns un Signe Nīgale, mākslinieks Krišs Salmanis, skaņu režisors Andris Ūze, Anna Brigadere, Edgars Sviklis un Uzņēmēji mieram dibinātāji, draugi un aktīvisti Kristofs Blaus, Jānis Palkavnieks, Laura Skrodele un Ieva Driksna, Rīgas cirka komanda un citi Ukrainas draugi un atbalstītāji.


Uzņēmēji Mieram partneri Latvijā ir Aizsardzības ministrija, Nacionālie bruņotie spēki, Ārlietu ministrija, Ukrainas vēstniecība Latvijā, Ziedot.lv, Twitter konvojs un citas humanitārās palīdzības organizācijas.


Koncerta ieraksts skatāms te

bottom of page